Vispa ihop äggen och vispgrädden med vitlöksklyftan och parmesanosten. Det finns ju säkert hundra olika recept på pasta carbonara och så här är det vi äter pasta carbonara i vår familj
På midsommar och nyårsafton är den stående vickningen i min familj min mosters Kräftströmming. Ta ut, lägg på körsbärstomaterna och strö över den rivna osten
Hade jag istället valt en höns- eller kycklingbuljong, hade jag förmodligen serverat en långbakad bit rökt sidfläsk eller några halstrade skivor lårfilé av kyckling
Jag åt förståss direkt ur pannan på riktigt vis. När jag var i Valencia (paellans huvudstad) för några månader sedan fick jag prova på äkta paella som tillagades över öppen eld och serverades i stora gjutgärnspannor
Tillsätt tomater, buljong-tärning, salt och kryddor. Lägg skivorna på en smord plåt. 3-4 auberginer. Skala auberginerna och skär dem i centimetertjocka skivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.