Tänk. För exakt 250 inlägg sedan hade jag inte en blogg. Bara ett brinnande intresse för vegetarisk mat, en växande passion för bak och en vilja att dela med mig av den begränsade kunskap jag satt inne med
Här kommer alltså mitt 100. 3-4 kycklingfilèer 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 msk olivolja 2 1/2 dl hönsbuljong (tärning + vatten) 1/2 dl crema de balsamico 1 msk vitvinsvinäger 100 g fetaost 15 svarta kalamataoliver 250 g tagliatelle 100 g ruccola Gör såhär. 100 g fetaost. 100 g ruccola
Jag och treåringen har en deal. När vi går till biblioteket går det inte att undvika det inbyggda caféet som frestar alldeles vid entrén, och en godsak är snarare regel än undantag
Sååå, jag tänkte att det var dags nu till inlägg 100 att göra biskvier som jag inte gjort på 100 år. Nu har jag gett mig på ett experiment till utmaningen Månadens sötsak hos Söta saker
Jag fick frågan om det inte är farligt med ketos. Först måste man reda ut vad ketoacidos är för något. Det här inlägget har jag tagit från Martina rakt av (jag har frågat och det var okej)
Ni måste ha hörsammat min uppmaning om att det fanns mer på min hemsida än blogginlägg om Polen, stuvade makaroner och rabarbercheesecake för under oktober rördes det om i grytan och fokus hamnade på helt andra inlägg
Förra helgen fick jag ett samtal från en av Darlingens kompisar som ville att jag skulle baka kakor (med superkort varsel plus att jag jobbade de dagarna) som de skulle ha på mannens svensexa
Detta blir mitt inlägg nummer 100. Aldrig hade väl jag kunnat tro att jag skulle kunna komma på så mycket att skriva om så jag skulle komma upp i 100 inlägg
Första inlägget, känns nästan lite nervöst, vad ska man skriva om. Jo, jag tänkte faktiskt börja med att dela med mig av ett recept bestående av 1 ingrediens
100 g sockerärter. 100 g smör eller margarin. Å så blev det då 2014. Vi lägger ett fint men väldigt hektiskt 2013 bakom oss och ser fram emot allt roligt som väntar oss detta år
Inlägg nummer 500 och jag funderar på vad vi ska fira med, pepparkakor kanske eller lussebullarna som jag gömde i frysen, eller en fuskpannacotta på mannagryn kanske
Tänk att vi redan haft högsommarvärme trots att det bara är precis i början av sommaren. Känns heltokigt, och vi får hoppas att det inte är slut på länge länge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.