När man vill äta dressingen med sked, nötterna med fingrarna och proppa kinderna fulla med varm ost, ja då vet man att man är ruggigtsugen på en chèvre chaud
Vår resa igenom det Norska landskapet har variten spännandeupptäckt i både naturupplevelser och mattraditioner, vi har fåttuppleva storslagen och underbar natur, vi har fått med oss enhel del av den Norska smaken under resans gång och det har visom jag så mången gång förr poängterat fått genom alla detolika och lokala odlares gårdsbruk, deras insatts för dengenuinaoch lokala gårdsbruksmaten är av stor betydelse och väldigtvärdefull, det är de som har gett matenenidentitet och egensmak
Antingen har man enfärdig paj i frys eller kyl eller bara enfärdig pajdeg. Paj är så himla gott. Man kan anpassa innehålletipajen efter eget smak och tycke
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar tillsig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön ibacken just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrligapinnarna
Dock hade vien Elsa som skulle cykla på sintrehjuling mest hela tiden, så vifick äta i omgångar. Nu ligger Elsa och sover och jag sitter och slökollar på tv
dennaårstid är inteuppiggande med regnrusk och mörker. Hur har ni det i höstmörkret. den. Även om vi tänder ljus, dricker varmt och försöker mysa till det itillvaronlite
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag miglite på fryst Krögarpytt som vialltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.