Blandaallaingredienserna och vispa ihop såsen. Tillsätt salt, olja och sedan mjölet i omgångar. Ta upp degen på ett mjölatbakbord och knåda den ytterligare
a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a
Den bästa nånsin är solklartKebabben i Kalmar på Larmgatan. Dom där tjockareskivorna som stekt för hårt eller ännu sämre dom tjocka, fyrkantigaflarnen… Dom är INTE goda
Blanda smöret med de andraingredienserna i en matberedare och arbeta ihop till en en smidig deg. Riv mandelmassan och arbeta ihop med socker, smör och vaniljsocker
Alltså RIKTIG aioli är ju oslagbart gott. Och det är inte speciellt svårt attgöra heller. Basen är en majonnäs, men INTE sån där köpemajonnäs - då kommer aiolin inte bli god
Tillsätt chokladen till smörkrämen, lite i taget. Pigall. Rör om tills den är väl blandad. Rör om regelbundet med en visp så att inget fastnar på sidorna
Hemlagadmajonnäs är alltidhundra gånger godare än den man köper och man slipper allatillsatser. Tänk på attalla ingredienser harsammatemperaturinnan du börjar, detta är grundregel i alla emulsioner då de lätt skär sig annars
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.