Vem minns inte skolans potatisbullar, antigen älskade eller det omvända. Även om det nu är länge sedan dess så kan man alltid laga till sina egna med hjälp av fem enkla ingredienser
Alltså RIKTIG aioli är ju oslagbart gott. Och det är inte speciellt svårt att göra heller. Basen är en majonnäs, men INTE sån där köpemajonnäs - då kommer aiolin inte bli god
Hemlagad majonnäs är alltid hundra gånger godare än den man köper och man slipper alla tillsatser. Jag ska även dela med mig om ett ännu snabbare sätt med mixerstav, efter detta tips finns det ingen ursäkt till att inte göra hemlagad majonnäs
Det finns otroligt många olika sorters senap att välja på i vanliga affärer, på apotek och i saluhallar och delikatessbutiker Jag har inte gjort någon räknekoll, men det skulle inte förvåna mig om det kommer upp i antalet olika sorters tandkräm
Jag tycker att en äggröra ska vara krämig, lätt saltad och serveras med knaperstekta bacon. Det var länge sen jag gjorde äggröra och har tydligen glömt bort hur fort det går
HemlagadfärskostHemlagad färskost är verkligen lyx för liten slant- och arbetsinsats. Tänk på att välja vanlig yoghurt och inte någon av de mildare varianterna för att få rätt syrlighet på osten
Så här har ni ett recept på äggröra med bacon. Blanda sedan allt till äggröran. Äggröra måste vara den godaste frukosten och tillsammans med knaperstekt bacon så kan det bara bli bättre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.