Lyxigteftersom det är så otroligt mycket att tittapå, gamla vackra byggnader med de mest överdådiga portarna, nybyggda byggnader, hundar som har finare kläder än många människor och tanter med päls och rosetter på stövlarna, fiiinabilar med riktigt dyra fälgar, coola killar och tjejer som flänger fram imoderiktigaträningskläderpå väg till något lyxigt gym någonstans med fönster ut så att vivanliga kan tittainpå dem springahurtigt när vi går förbi ute i snöslasket
Eftersom korv är trend och att jag förra sommaren fyndade en gammal köttkvarn från Husqvarna, tog jag chansen att gå en korvkurs på restaurang Allé för att lära mig mera
Mal ner köttet och späcket, mal därefter ner potatisen och tillsätt kryddorna. Idag är det då dags för dagen D, den stora dagen då månadens upplaga av ICA Buffé dimper ner i brevlådorna runt om i landet
Maten på fatet är ytterligare ett recept som vi fått låna av BodilpåAnkis jobb, hon bara fortsätter att leverera den ena goda rätten efter den andra som hon tycker att vi ska prova
Lagade potatismositorsdags, som det blev rester av så jag gjorde potatismuffinstilllövbiffenifredags, och jag känner mig rätt sugen pågrekiskpotatisgratäng, så det ska det bli någon dag
Strömmingen steks guldgul i en blandning av smör och olja och läggs därefterpå en bädd av spenat. Rå, rensad strömming kan blockfrysas i vatten i en form och därefter förpackas väl
½ tsk rökt paprika. Färsk koriander. Fräs den gula löken i oljan tills den börjar bli. genomskinlig. Häll i alla övrigaingredienser utom den färska koriandern
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.