E-postTelegramGillaGilla Laddar. Hela rätten hänger ju på att det är en god buljong, så jag ska göra en från grunden enligt en vietnamesisk tjej som lagar mat för Tasty (här finns originalreceptet på engelska), men såklart pillar jag lite på receptet när jag gör om det
(15 g honung/ brödsirap) - kan uteslutas. Om de ska jäsa i kyl kan man låta dem först stå i rumstemperatur 1-2 timmar för att ta fart innan man ställer in dem men det är ingen nödvändighet. Skjutsa in bröden, släng ett hälft glas vatten i ugnsformen på botten och sänk temperaturen till 225-250° och baka i till en innertemperatur på 96 grader. (15 g honung/ brödsirap) - kan uteslutas
The post Vietnamesisk Phở med svamp och tofu appeared first on Sofia von Porat. 2015-10-15 05. När höstmörkret kommer krypande finns det inget jag längtar till mer än att värma kroppen med en smakrik soppa
Så snabbt gör du picklad rödlök – godaste receptet Syltade kantareller Ingredienser 1 liter kantareller 1 rödlök 1 dl ättika, 12- procentig 2 dl socker 3 dl vatten 2 lagerblad Gör så här Rensa kantarellerna och skär ner rödlöken i små klyftor
Ojoj, nu var det allt ett tag sedan jag bloggade men det har sin förklaring. Helgen spenderade jag i Stockholm med nära och kära och veckan har varit full av aktivitet
Visst kan det se superläckert ut med överdekorerade cupcakes och tårtor som man knappt vågar skära i, men ibland kan det vara lika gott med en helt vanlig sockerkaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.