Gårdagens och dagens middag består av en helstekt kalkonfilé (bryn hastigt i stekpannan och laga sedan färdigt i ugnen, innertemperaturen ska upp till 72 grader) med ugnsrostad sötpotatis och palsternacka (olivolja, torkad timjan och flingsalt på) och en chevrékräm gjord på crème fraiche, chili och chevréost
Lägg tillbaka köttet i sadel Servera medrotfrukterna, enbärsgräddsås, potatisgratäng och gelé. Fördela rotfrukterna och löken i en långpanna och lägg rådjurssadeln ovanpå
Helstekt kyckling medrotfrukter och sky – gör så här. Att dricka till helstekt kyckling. Skär kycklingen i bitar och servera på varma tallrikar medrotfrukter, skysås och jordärtskockscrème
Gnid in kyckling med smör och samtliga kryddor som du blandat ihop till en rubb. När grönsakerna är klara så vänd runt dem med stekjuicen från kycklingen och smaksätt med salt och peppar
Helstekt kyckling medrotfrukter och sky – gör så här. Att dricka till helstekt kyckling. Skär kycklingen i bitar och servera på varma tallrikar medrotfrukter, skysås och jordärtskockscrème
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.