Helstekt pepparrostbiff med apelsin- och whiskeysås, potatistårta och krispig sallad
Scan
Scan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 kg potatis
  • 6 äggulor
  • 50 g smör
  • 1 liten purjolök
  • 2-3 tsk salt
  • 1.4 kg Scan Gourmet Rostbiff eller Entrecôte
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 2 msk flytande honung
  • 2 tsk salt
  • ½ msk grovmalen svartpeppar
  • 1 msk grovstött rosépeppar
  • 1 msk grovstött grönpeppar
  • 1 tsk salt
  • ½ dl farinsocker
  • ¾ dl whisky
  • 5 dl kraftig buljong (sky från steken + köttfond)
  • 3 msk tomatpuré
  • ½ dl kinesisk soja
  • saften av en pressad apelsin
  • 1 ½ msk potatismjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.