i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
oxfilé,. Rödvinssås. Förutom att fixa maten för kvällen så inleddde jag även "mellovakan" med att riva av några mellolåtar med sång och gitarrinnantv-sändningen började
Låt oxfilénbli rumstempererad så att köttbiteninte sänker värmen i stekpannan när du bryner den. Sänk eventuellt värmen en aning och tillsätt därefter rejält med smör som du öser över köttet med hjälp av en sked
Låt oxfilénbli rumstempererad så att köttbiteninte sänker värmen i stekpannan när du bryner den. Sänk eventuellt värmen en aning och tillsätt därefter rejält med smör som du öser över köttet med hjälp av en sked
Putsa oxfilén. Vet inte om det finns någon officielllista på vilka dessa är, men för mig är det Bearnaisesås, Gräddsås, Béchamelsås och rödvinssås (glömde jag någon
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. F. ö. r. e. n. t. d. s. a. f. c. k. j. g
Stekt oxfilémed en riktigt, riktigt god rödvinssås och en gorgonzolakräm. Jag stekte även lite extra bacon som jag strödde över oxfilé-bitenvidservering
Oxfile är kanske så klassiskt det kan bli på nyår, men det kan ju vara lite kult med det med. När man lagar mat till många kan man göra det lätt för sig och laga så många komponenter som möjligt som funkar att laga dagen innan och bara värma på vid själva serveringen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.