Helstekt oxfilé i rödvinssås med körsbär
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g oxfilé
  • 1 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  •  
  • Rödvinssås
  • 1 msk socker
  • 1 dl rödvin
  • 2 dl köttbuljong av fond eller tärning
  • 1 tsk potatismjöl
  • 1 msk vatten
  • 4 tsk smör
  • 100 g körsbär eller blå druvor
  • delade
  • 1-2 krm salt
  • ½ krm peppar
  •  
  • Tillbehör
  • 800 g potatis
  • kokt
  • i klyftor
  • 500 g haricots verts
  • kokta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.