När kycklingen är klar tillsätter du Milda vitlök & örter, grädden och soja. Dela kycklingfiléernalängsmed så det blir två filéer av varje filé och skär dom sedan i strimlor
Skölj och skiva purjolöken och låt fräsa med. Skär kycklingen i kuber. Servera med en sallad. 600 g kycklingfilé. 0,5 purjolök. 600 g kycklingfilé. 0,5 purjolök
Sänk sedan värmen och lägg i hackad vitlök och lök och låt dem fräsa en stund. ½ gul lök. Börja med att steka kycklingen i smör och krydda dem med oregano, svartpeppar och lite chliflakes
Finhacka schalottenlöken och fräs mjuk i smör. Fyll kycklingarnamed vars tre klyftor. Kycklingen. Spraya rotfrukterna med smörspray alt lite olivolja, salt och timjan
Krydda kycklingenmed mild paprika, svartpeppar och salt. en hel kyckling, råolivoljaen limeen stor löknågravitlöksklyftormild paprikakrydda svartpepparsaltSätt på ugnen
Salt&peppar. Pot-Stickers fylldamedkyckling, ingefära, lime, vitlök, vårlök, morot. Pot-Stickers heter Goutie på (någon slags) kinesiska och är degknyten, som oftast är fylldamed en fläskfärsfyllning (denna gång blev det dock kyckling för min del)
Fyll kycklingenmed den citronhalva som du pressat saften från, purjolöken och lagerbladen. Känns väldigt amerikanskt med potatismos till helstektkyckling, men det funkar
Blanda sedan kyckling, grönsaker, ägg med persilja, gräslök, salt och peppar. salt & peppar. Fylld zucchini medkyckling och örter – en nyttig, enkel och god lunch
½ dl färska örter t ex basilika,gräslök, persilja. Pensla medsmör-&rapsolja blandat med soja. Lossa skinnet vid bröstet på kycklingen och peta in hälften av citronskal och örter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.