Här kommer en smarrig helstekt kotlettrad med smak av rosmarin och vitlök från Artusis bok. Vi har provlagat det här två gånger med lite olika … Läs mer →
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Då kan du helsteka en benfri kotlettrad med gremolata smak. Garnera med citronskal och persilja. Idag är det Sveriges Nationaldag och jag kan väl tycka att det är lite synd att vi inte firar den mer än vi gör i Sverige
Servera med pastassallad med ärtskott, grön sparris, mangoldskott, och rödlök. Ugn 175 grader. Skär små fickor i kotlettraden och stick in vitlöksstrimlorna
En fläskkotlett där kappan med fett sitter kvar som får gå i ugnen med lite äpple, tomat och lök, i slutet får den gå med lite grädde också som bildar en härlig sky till
Jag kom hem med min fläskfilé i en svart papperspåse med en prålig logga i guld och pappret runt filén var fäst med en blå etikett med ett emblem i guld som skrek Mannerström
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.