God kötträttmed oxfile med en super god fyllning med pesto och parmesan som blir en riktig lyxrätt. Håll köttet varmt på spiskanten medan du gör rödvinsskyn
Snitta köttetoch krydda i skårorna med salvia och chili explosion. Så mycket lättare att putsa och få en rejäl köttbit som håller ihop och är jämntjock
I med smör och olja i pannan och sedan i med det rumstempererade köttet så fort smöret slutat fräsa. Då jag skulle välja kött får jag nog säga att utbudet var rejält skralt och priserna riktigt tilltagna
Så - sista blogginlägget i MAX blog award och det firas med en helyllesvensk middag i form av helstekt fläskfilé, potatisgratäng (bakad i mikron) och en pepparsås
Avsluta med att hälla på lite rödvinssky över köttet. Smaka av med salt och peppar. Fräs undertiden finhackad schalottenlök tillsammans med savoykålen i några minuter i smör
B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
Men denna rätts kombination av smaker var lite kul, krämig risotta med kraftig gorgonzola fångades upp av lite söta rödbetor i såsen och på toppen ligger balsamicosteka späda sparrisar, allt toppat med lite klorofyllaktig basilikaolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.