Helstekt duva med druvkompott, buljongkokt potatis gratinerad med kastanjepuré med glögg- och portv
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st tunnskivat späck
  • 4 st duva , (kan ersättas med ripa eller vaktel)
  • 3 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 kvist(ar) rosmarin
  • 80 gram kastanjepuré
  • 1 tsk salt
  • 3 dl kycklingfond
  • 2 st bakpotatis (ar)
  • 5 st enbär
  • 50 gram smör
  • 3 st gelatinblad
  • 3 dl madeira
  • 250 gram vindruvor
  • 120 gram savoykål
  • 1 salt
  • 1 peppar
  • 4 msk rapsolja
  • 100 gram aubergine
  • 3 msk grädde
  • 1 st vitlöksklyfta (or)
  • 3 dl kalvfond
  • 2 kvist(ar) timjan
  • 1 msk osaltat smör
  • 1.5 msk socker
  • 1 dl glögg
  • 2 dl rött vin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.