Ingredienser Helgrilladmakrill Receptet är för 3-4 personer 3 st Hela färska makrill Efter tycka & smak havssalt/himalayasalt Efter tycke & smak fiskkrydda Tillbehör 3 st salladslök 1 "knippe" dill Efter tycke & smak peppar Efter tycke & smak citron 1 klick kokosolja alt
Detta blev nämligen vår middag förra söndagen då vi gillade en hel bit oxfilé som vi serverade tillsammans med rostad färskpotatis och en aromatisk sås som en läsare tipsat om
Avsluta med riven ost, salt och peppar. Späd eventuellt såsen med vatten för en tunnare konsistens. 12 dl majonnäs 0,5 citron, saft och skal 1 klyfta vitlök 1 dl olivolja, virgin 1 dl parmiggiano reggiano, riven salt och svartpeppar 0,5 dl vattenBlanda majonnäs med citronskal och saft
Helgrillad entrecote. Tycker verkligen att det är så himlans gott med grillad mat. Vi i Varberg har turen med att ha ett flertal butiker med väldigt bra kött
Det var egentligen flera månader sedan jag kom att tänka på inkokt makrill. Jag tror inte jag far med osanning om jag säger att jag inte ätit det på säkert femton år
Kycklingsoppa med bacon och sparris. Högrevsgryta och potatismos med brynt smör och majs. Grillad entrecote på baguette med avokado, citrondressing, majonnäs
Pensla med glazen några gånger under stek- eller grilltiden. Coleslaw 1 Blanda vitkålen med morot, vinäger och salt. 2 Servera fläskfilén med den rostade potatisen, coleslaw och rucola
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.