Då va helgen snart slut då. Det har varit hur härligt som helst. Gjorde en lista på vad jag skulle göra under denna vecka och den är avprickad och klar, härligt
Dagen till ära var det underbart lugnt i min inkorg hela eftermiddagen så jag spenderade den med att städa hela lägenheten (tillsammans med Steve naturligtvis
en handfull färsk timjan. (Egen fryst går även utmärkt). Putsa och torka av Fasanköttet, dela på skrovet i tu, skär ut filéerna och benen fram och bak, spara på skrovet till fondkoket
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Värm på medelvärme. När sockret smält, strö ner ett par matskedar till. Upprepa steg två och tre tills allt socker smält och fått en gyllene bärnstensfärg
…för idag är det Kajs födelsedag. Och när man fyller år, ja, då ska man givetvis äta tårta. Jag bakade en chokladkaka för en tid sedan där jag rekommenderade att göra en mousse uppe på och använda chokladkakan som ett anslag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.