Då det för flertalet just på helgen finns lite extra tid att lägga ner på matlagning och bakning, gör det ju ingenting att det är lite pyssel att fixa hemgjorda mandelformar och egen krusbärsmarmelad av sommarens frysta bär
Ett obligatoriskt besök på matmässan ”Passion för mat” fyllde större delen av dagen. Annat var det förra söndagen då vi tog oss en sväng till havetoch matfotograferade lite i solen
Det här bakverket är en av mina favoriter. Kombon choklad, citron och lakrits är så fantastiskt gott. Jag har bakat dem flertalet gånger och garnerat dem på olika sätt
Avsluta med ett lager tomatsås. Skala och finhacka lök och vitlök och. Tillsätt krossade tomater, grovhackad basilika och Lantbuljong Chili & Citrongräs
Vispa upp allt från botten och sjud sedan på låg värme och smaka av med salt och peppar. Efter helgens ostbricka fick dom idag mötas igen, inbakade i lövbiff, gratinerade i ugn och med goda tillbehör
Strö över resten av paprikan. Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Blanda grädde, vatten, fond, soja och häll i formen
Nu till helgen är det dags och så gott som samtliga inbjudna har tackat ja. Där kan man sätta sig ned och plocka svart trumpetsvamp, för att sedan, tio minuter senare resa sig upp och konstatera att svampkorgen är fylld till bredden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.