Planerar och försöker att få några bilder tagna i dagsljus. Men då det inte finns så mycket dagsljus per dag och då min kalender den tiden är fylld med annat viktigt
I lördags när jag var i Skåne hade jag mitt matuppslag i tidningen Barometern, den här gången med temat vad man kan göra en söndagseftermiddag i köket så här i vintertid
FacebookTwitterE-postRedditLinkedInPinterestSkriv utGoogleTumblrStumbleUponGillaGilla Laddar. Förra veckan fick jag hem ett juligt kit från Hälsans Kök, med ingredienser till flera härliga rätter som passar perfekt som en del av julbordet, eller som god decembervickning
Hoppas ni alla haft en minst lika bra jul som jag haft med mycket fina presenter och massa god mat. Eftersom jag och mannen nu är dom som har störst hus och bäst plats för stora sällskap så blev julfirandet hos oss
Tumregel brukar vara - minst 6 timmar i kylskåpet innan det används och vispas upp. Dumlefluff får du till på ett enkelt sätt med dumlekolor och grädde
E-postadress. Desserter. 15 Jan. 06. 53. Dessert. 0kommentarer. Den här desserten gjorde jag till nyår. Det är en mörk choklad pannacotta och en passionsfruktpannacotta
Desserter. 3 dl vispgrädde1 vaniljkesella Valfria frukter och bär (jag brukar använda jordgubbar och hallon) 5-10 digestivekexGör så här. 5-10 digestivekex
4-8 st muffins. Kaninen som dykt med huvudet ner i jorden är en chokladig upplevelse med en botten av chokladpudding blandat med grädde, eller, om du vill, gör en chokladmousse
1,5 grädde (vispad)4 dl cremefraiche (två burkar)200 gr smält choklad(vit marabou)Skalet av en citron( tvätta citronen och riv)Blanda ihop detta till en slät smetHäll upp i glas och in i kylen
För 6-8 personer. Det tar ca 3-7 minuter helt beroende på ugn. För 6-8 personer. I helgen när vi hade gäster så avslutade vi vår trerättersmiddag med Gino, fantastiskt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.