Putsa filén från hinnor, skär ett snitt längs hela filén och fyll den med röran. Mosa fetaosten tillsammans med creme fraichén, hacka purjon fint & blanda i, smaka av med salt & peppar
Vilken otroligt härlig påskhelg det har varit. Vi har ätit lamm på längden och på bredden och på självaste påskafton var det dags att presentera lammsteken
Servera lammskivorna med pistou på och välgrillade citroner vid sidan. Skiva lammsteken och grilla skivorna på grillen tills en innertemperatur på 57 grader
Rubbingen kan man göra på många olika sätt, använd helt enkelt dom kryddor du tycker. Skär upp köttet och servera med grillsåsen, grillade grönsaker och lite kokt färskpotatis och givetvis ett glas rött
Vår favorit är att helgrilla kyckling. Och det ska vara hela vitlöksklyftor med. Om du inte redan har en klotgrill är det hög tid att du skaffar dig en
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.