Även om jag igår bidrog en del, för då kockade jag tillsammans med lillasyster och pappa. eller 4 förrätter (servera då tillsammans med tex ruccola och lufttorkad skinka)2 knippen färsk grön sparris100 g riven parmesanost70 g pinjenötterVärm ugnen till 225°. 4 förrätter (servera då tillsammans med tex ruccola och lufttorkad skinka)
Förra helgen provade jag ett urklippt recept som väntat länge. Grilla filéskivorna (pensla på marinaden då och då) och under tiden blanda 2 dl *gräddfil och 4 msk *hjortronsylt. Jag hade tänkt fira bloggens födelsedag 15 februari med utlottning av fina ovanliga fröer, men det får bli nu under helgen istället
Hej igen vardagsmaten. Postat av Elin torsdag 19/01 2017 kl. 19. 46 Kommentera. Nu är vi hemma. Det tog oss mindre än ett dygn innan vi var inne i ekorrhjulet med skola och jobb igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.