Egentligen tycker jag bäst om biscottimed mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citron och vit choklad och det blev jättegott
Egentligen tycker jag bäst om biscottimed mandel och saffran, men jag tänkte att jag skulle variera mig lite, så jag gjorde en variant med mandel, citron och vit choklad och det blev jättegott
Rör om tills saltet lösts upp och pulvret blandats upp med vattnet. Sätt ugnen på 250 grader. Häll upp det kokande vattnet och smaksättningen i tre olika skålar
Tryffeln kan med fördel ligga i kylen en stund för att bli mer lättarbetad. Mandelmassa. Låt gärna marsipanen ligga i kylen en stund så blir den lättare att arbeta med
Blanda mjöl, bakpulver separat och rör ner tillsammans med mandeln. En kaka som jag tycker passar perfekt när man fikar är biscotti, alldeles lagom skulle jag kalla den
Ingredienser Portioner. 4 800 g blandad frukt och bär, t ex persika, ananas, jordgubbar, päron och kiwi 1 - 2 msk riven kokos eller kokosflakes 100 g riven vit choklad 2 dl crème fraiche 1 - 2 krm vaniljpulver (eller efter smak) 1 dl finhackade sötsalta mandlar Lägg till i inköpslistan
Hacka chokladen och blanda tillsammans med den rostade müslin, tranbär och russin. Tillsammans med mjölk eller yoghurt får du den bästa starten på dagen och håller dig mätt länge
Låt gärna mandelmassan ligga i kylen en stund så blir den lättare att arbeta med. Tryffeln kan med fördel ligga i kylen en stund för att bli mer lättarbetad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.