Socca med auberginecaviar, grön sås och getost olivolja . picklad lök. flingsalt . Maure) picklad lök espelette peppar flingsalt . 200 g kikärtsmjöl . 1 dl olivolja . 2 aubergine . 3 klyftor vitlök . 1 knippe fransk vattenkrasse. 1 knippe koriander . 1 klyfta vitlök . 1 msk dijonsenap . 2 msk kapris . 2 msk cornichoner , hackade. 2 dl olivolja . 10 torkade aprikoser , tärnade. 1 dl turkisk yoghurt. 30 g färsk koriander . Socca200 g kikärtsmjöl 1 dl olivolja salt svartpeppar vatten. Auberginecaviar2 aubergine 1 schalottenlök 3 klyftor vitlök 1 dl naturell yoghurt salt olivolja . Grön sås1 knippe fransk vattenkrasse 1 knippe koriander 1 klyfta vitlök 1 msk dijonsenap 2 msk kapris 2 msk cornichoner , hackade 0,3 jalapeño 2 dl olivolja salt. Topping0,5 dl marconamandlar, grovt hackade 10 torkade aprikoser , tärnade 1 dl turkisk yoghurt 30 g färsk koriander 100 g getost (St
www.koket.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.