Havskattfilé i folie med grön sås och vitkålssallad
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 gram havskattfilé (er)
  • 1 ugnsfolie
  • 1 salt och peppar
  • 1 kruka(or) gräslök
  • 1 kvist(ar) mejram
  • 5 kvist(ar) persilja
  • 2 kvist(ar) timjan
  • 2 kvist(ar) mynta
  • 1 tsk citronsaft
  • 3 msk olivolja
  • 2 dl yoghurt
  • 1 salt och peppar
  • 0.5 tsk fänkålsfrö
  • 300 gram vitkål
  • 3 msk olivolja
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 1 tsk örtkrydda

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.