Smörj och bröa en form med löstagbar kant. Fyll formen med hälften av smeten. På med resterande smet. )175 g smör2 1/2 dl socker2 eko ägg 4 1/2 dl ekologiskt vetemjöl2 tsk vaniljsocker1 msk bakpulver1/2 tsk salt3 dl ekologisk yoghurtFyllning. 1 dl socker1 tsk kanelVispa smör och socker luftigt, blanda i äggen och sen varva ner de torra ingredienserna tillsammans med yoghurten
Smörj och bröa en form med löstagbar kant. Fyll formen med hälften av smeten. På med resterande smet. ) 175 g smör2 1/2 dl socker2 eko ägg 4 1/2 dl ekologiskt vetemjöl2 tsk vaniljsocker1 msk bakpulver1/2 tsk salt3 dl ekologisk yoghurtFyllning. 1 dl socker1 tsk kanelVispa smör och socker luftigt, blanda i äggen och sen varva ner de torra ingredienserna tillsammans med yoghurten
NEKTARIN & JORDGUBBSPAJ MEDYOGHURTFYLLNING. GLUTENFRI En söt paj med syrlig fyllning. Du kan fylla den med blandade bär också om du vill, men snåla inte med vaniljpulvret
Då tror jag att jag ska blanda hallon medgrädd-/yoghurtfyllningen. Jag har faktiskt aldrig tyckt om fastlagsbullar, eller det är den vispade grädden (och mandelmassan) som jag har problem med
Printa ut GRANOLAPAJER MEDYOGHURTFYLLNING. Nu kan du äta paj till frukost med gott samvete. De här pajerna är nämligen gjorda av typiska frukostingredienser och fyllda med naturell yoghurt och bär
Fyll formen med hälften av smeten. På med resterande smet. 175 g smör2 1/2 dl socker2 eko ägg 4 1/2 dl ekologiskt vetemjöl2 tsk vaniljsocker1 msk bakpulver1/2 tsk salt3 dl ekologisk yoghurtFyllning. 1/2 dl socker1 tsk kanelVispa smör och socker luftigt, blanda i äggen och sen varva ner de torra ingredienserna tillsammans med yoghurten. Smörj och bröa en form med 12 små minisockerkaksformar eller så kan man ta muffinsformar
Smörj och bröa en form med löstagbar kant. Fyll formen med hälften av smeten. På med resterande smet. 175 g smör2 1/2 dl socker2 eko ägg 4 1/2 dl ekologiskt vetemjöl2 tsk vaniljsocker1 msk bakpulver1/2 tsk salt3 dl ekologisk yoghurtFyllning. 1 dl socker1 tsk kanelVispa smör och socker luftigt, blanda i äggen och sen varva ner de torra ingredienserna tillsammans med yoghurten
Tillsätt persikojuicen med gelatinet samt de avrunna persikorna till yoghurtsmeten. Mixa med pulsknappen tills allt är blandat men persikorna fortfarande är i bitar
Tryck ut degen i botten och kanterna i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Bred ut fyllningen i pajskalet, täck med plastfolie och låt stå i kylen i ca 4 timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.