Här kommer receptet på Mormors havresmulpajmed vinbär och björnbär. I helgen ska jag åka till min mormor i Eskilstuna och i vanlig ordning tar jag med en paj med fjolårets vinbär jag sparat i frysen
Här kommer receptet på Havresmulpajmed vinbär. Varje sommar plockar jag vinbär hos min mormor och sommaren efter åker jag dit med vinbärspaj bakad på fjolårets vinbär
Man kan göra den i rund form med och skära i tårtbitar. De kom in med 7 1/2 liter, det tyckte jag var bra jobbat av två sex-åringar. Häll i form 20x20cm som är täckt med bakplåtspapper
Inga artificiella färger, smaker eller konserveringsmedel, bara helt underbar frukt och den mängd extra sötma som du väljer (behövs bara om du använder lite sura bär- eller fruktsorter)
Servera gärna med vaniljsås. Gör så här. Sätt ugnen på 225°. Blanda mjöl, havregryn och socker i en bunke. Lägg i smöret skuret i bitar och finfördela allt till en grynig massa
Men ett par deciliter fick följa med in så det räckte till kakorna jag bakat idag. En annan sysselsättning jag roat mig med denna regniga dag är att skruva ihop hyllan jag köpte här om dagen
Smörj en form med löstagbar kant med smör och ptäck insidan med kokos. baka med röda vinbär, kladdkaka med röda vinbär, kladdkaka med vinbär, ljus kladdkaka, ljus kladdkaka med röda vinbär, recept med röda vinbär, Röda Vinbärskladdkaka, vad kan jag baka med röda vinbär, vit kladdkaka, vit kladdkaka med röda vinbärShare this article
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.