Denna fick smakavbanan, blåbär och kardemumma. Tre av mina favoritsmaker till frukost/brunch. Ugnsbakad havregrynsgröt har jag funderat länge på att laga, men har haft svårt att få den berömda ändan ur vagnen
Tarte medsmakav passionsfrukt, hallon, kokos & pistage. Och vad passar inte bättre att fira med än en extremt vårig tarte med alla smaker jag tänker på när jag tänker påsk och vår
Två bananer. Blir det glassar över eller om du vill göra färdigt dem och bjuda på vid senare tillfälle går det utmärkt att frysa dem igen med chokladen på
Men problem är till för att lösas så med hjälp av lite glasyr, kokos och färska jordgubbar dekorerade jag över fadäsen och kakan ser lika underbart god och härlig som den faktiskt är
Använd gärna med halvfrusna bär så smoothien blir riktigt kall, alternativ mixa med några isbitar. Vi kan alltid behöva något som piggar upp när sommaren känns avlägsen
Det här är en lite friskare biskvi medsmakav citron och vit choklad, i miniformat. Ta ut plåten ur ugnen och dra bort bakplåtspappret med biskvierna på
Garnera medhallonoch sikta över florsocker. Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.