Blanda ihop riven kokosmed honung och lite kokosmjölk. Så skönt med sånna helger ibland. Jag gjorde även dessa, riktigt goda kokosoch chokladbars, gjorda på enbart bra ingredienser, vilket känns bra
Kanske är det för att det är mjukt och saftigt med en krispig yta. ATT TOPPA MED. Det här är ett av dom mest bakade bröden av er läsare – lingon – och zucchinibröd
Smörj en ugnssäker form med smält kokosolja. kokosolja. Ugnsbakad havregrynsgröt har jag funderat länge på att laga, men har haft svårt att få den berömda ändan ur vagnen
Smörj en spring-form med antingen kokosolja eller smör och ”bröa” med mandelmjöl eller kokosflingor. Placera äggvitorna i en stor bunke tillsammans med hälften av agaven och vispa tills de är styva men inte “torra”
Bakade lite härligt krispiga småkakor med smak av apelsin ochkokos. Som sötningsmedel, strö finns tex Hermesetas som funkar fint att baka medoch vill man hellre använda naturligt sötningsmedel, vilket jag hellre väljer om jag måste använda sötningsmedel, så finns det Stevia och Agavesirap
Blanda kokosenmed vaniljsocker och kanel. Kokosoljan är ganska fast i konsistensen, men ställ den i en skål med varmt vatten så blir den snabbt flytande
Fröknäcke medkokos. Rör samman torra ingredienser, blanda ner vattnet och rör tills smeten är lagom tjock för att breda ut på två bakplåtspappersklädda plåtar
Krydda fisken med (salt och) peppar. Men jag hittade det jag hoppats på och lite till. Vispa ihop grädden med timjan, fond samt lingonsylt och slå det runt om laxen
Rabarber är något som jag verkligen förknippar med sommaren och häromdagen blev jag sugen på att göra en paj med lite andra smaker än en traditionell smulpaj
I med vatten, kokosmjölkoch buljong. Hade jag gjort om de hade jag tagit dubbelt så mycket ingefära och hälften så mycket chili, och toppat med färsk koriander
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.