Vispa med elvisp ca 10 min Rulla i kokos och ställ i kylskåp
Smeten ska vara lite kladdig ,använde inte recept utan går på ett ungeför .
Beskrivning
150 g mjölkfritt smör
2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
3 msk kaffe
Ca 4 dl glutenfria havregryn
Vispa med elvisp ca 10 min
Rulla i kokos och ställ i kylskåp
Smeten ska vara lite kladdig ,använde inte recept utan går på ett ungeför .
En fräschare variant av klassikern havrebollar. Förvara havrebollarna i kylen alternativt frys in dem. Dessa havrebollar känns nyttigare i och med sin friska smak
Ställ gärna in havrebollarna i kylen innan du serverar dem. Lägg alla ingredienserna i en skål. Vispa med elvisp tills alla ingredienserna är blandade och smeten är fluffig, detta kan ta några minuter
Har äntligen fått till goda havrebollar - mina favoriter bland godbitar. Ni vet såna där fluffiga, mjuka och suveränt goda som man kan köpa styckvis på kiosken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.