Idag är förhoppningsvis sista dagen med plugg. Jag håller på att skriva på en restuppgift till skolan. När denna är inlämnad och klar kan nedräkningen mot examensdagen börja
1,5 dl havregryn. 2-2,5 msk havremjölk (eller valfri mjölk). 1,5 dl havregryn. 3 dagar kvar till tävling och jag hinkar vatten som det inte finns någon morgondag
Bland i havregryn och hackad choklad. 2 1/2 dl vetemjöl (jag tog något mindre och hade lite kakao). 1 1/2 dl farinsocker. 1 1/4 dl socker. 7 dl havregryn. 2 1/2 dl vetemjöl (jag tog något mindre och hade lite kakao). 1 1/2 dl farinsocker. 1 1/4 dl socker. 7 dl havregryn
8 dl ekologiska havregryn (idag blev det en blandning av fiber och vanliga)1 liter ljummet vattenlåt detta stå och svälla i 20 minuter1. ) 8 dl ekologiska havregryn
Blanda socker, havregryn, kokos, vaniljsocker och mjöl i en skål. 3 dl havregryn. 3 dl havregryn. Baka med godis är uppskattat och de här kakorna är dessutom hur enkla som helst att röra ihop
Blanda samman russin, havregryn, havremjöl som du själv har malt i din matberedare, psyliumförskal, ägg, kokosflingor, vanilj, havregrädde och slutligen honung
Ett par sega, knäckiga kakor med smak av havre och sesam. Sega havre och sesamkakor ca 12-14 st. 11/2 dl havregryn. 1/2 dl skalade sesamfrön. 1/2 dl sirap. 1/2 tsk bakpulver. Sega havre och sesamkakor ca 12-14 st. 11/2 dl havregryn. 1/2 dl skalade sesamfrön. 1/2 dl sirap. 1/2 tsk bakpulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.