Jag kände mig extra pressad, eftersom havetswallenbergare är O. -). Han fick sin wallenbergare i ett hamburgerbröd med lite grönsaker till (lite fusk nästan
Servera med potatismos, gröna ärter, riven pepparrot, pressgurka och smält smör. Dela fisken i bitar. Mixa samtliga ingredienser och låt svälla i 5 min
Häll i grädde långsamt medan mixern går. Smaka av med salt och peppar. 13-5 dl vispgrädde. 1Stek i smör på medelhög värme, 3–4 minuter på vardera sida. Koka potatisen ”al dente” det vill säga med en liten kärna och slå bort vattnet, låt sedan ånga klart i cirka 5–7 minuter utan lock så att vattnet dunstar från potatisen. 1Blanda ut potatisen med gräddmjölken till önskad konsistens, vid behov öka mängden vätska. 1Servera med potatispuré, gröna ärter och eventuellt skirat smör
Många frågar mig om det är okey att de skrivit ut recept eller testat det jag lagt upp - självklart. Så denna gång delar jag med mig av inspirationfrån två andra härliga matbloggare jag gillar skarpt
Servera röran kall med den nykokta pastan. Toppa med svarta eller gröna oliver. Pasta med Tonfiskröra Du behöver300 g tonfisk2 dl creme fraiche½-1 purjolök2 ½ msk johnny's senap1 msk oreganoev. ½-1 purjolök
Med andra ord - på tiden att ta sig i kragen och skrida till verket. Visserligen blev middagen ovanligt sen även för att vara hemma hos oss, då vi inte satte oss till bords förrän framåt åtta men - det var värt besväret, i alla avseenden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.