Recept. Anna Stefansson. mån, 2013-09-23 20. 18. 60min. (0). Sätt ugnen på 175 °C. Vispa ägg och socker poröst. Mal ca 180 g av hasselnötterna till ganska så finmalet mjöl
Riktigt saftiga och goda och naturligt glutenfria muffins som jag har bakat med malda hasselnötter (hasselnötsmjöl), kokosmjöl och hemmagjord, osötad äppelmos (finns att köpa i välsorterade butiker om du inte har egen, om inte annat bland barnmaten)
Ljuvliga och juliga smaker - pepparkakskrydda och hasselnöt som möts i en mjuk och god muffins. Jag valde att göra i lite större muffinsformar, då blev det 9 stycken av denna sats
baka glutenfritt, baka med hasselnötsmjöl, bakblogg, chokladfrosting, clas ohlson, design letter fat, designletter, frosting, glasflaskor med lock och sugrör, glutenfria hasselnötscupcakes med chokladfrosting, glutenfria hasselnötsmuffins, glutenfritt, hasselnötsmjöl, inredningsblogg, matblogg, Mjuka kakor, nöt och chokladcupcake, nöt och chokladmuffins, systrarna m, systrarnam
På bilden ser vi en hasselnötsmuffins toppad med mjölkchokladfrosting och mörk chokladfrosting. Ett litet tips är att spritsa frostingen på muffinsen så att det ser ut som en ros
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.