Hasselnötsfudge. De här tryfflarna är både smidiga att göra och väldigt väldigt goda. Perfekt om man vill ge bort hemmagjort godis till någon i jul alltså
Hasselnötsfudge. Ivriga prognoser menar att sommaren kommer att göra ett sista gästspel under helgen. Här har vi valt att tro på de sköra profetiorna och över telefoner och tunna nät planeras just nu för bryggpicknick och lördagskalas i starksol
Ljuvlig hasselnötsfudge. Lagom till påsken bakade jag denna hasselnötsfudge. Loppisfyndat fat. Likaså den gamla ramen som jag beställde måttbeställd spegel till hos glasmästaren
Jag tycker att fudge är gott men det kan lätt bli lite väl sött. Jag tycker också det kan vara lite svårt att få till den rätta konsistensen och inte blir det lättare när jag alltid vill testa att lägga till lite nya ingredienser
Recept på Trillingnöt och Hasselnötsfudge. Hasselnötsfudgen misslyckades jag först med, jag glömde ta koktid och råkade hälla upp lite för tidigt så det stelnade inte
Kladdkakan. 1. Smält chokladen tillsammans med smör över ett vattenbad. 2. Vispa ägg och socker poröst. 3. Gröp ur vaniljstången och blanda i äggblandningen tillsammas med mjöl och chokladblandningen
Sen stökade jag också på i köket några timmar med julgodis och öste på med julmusik, jag gjorde Trillingnötter, Kolaflax med hasselnöt, och misslyckad men god Hasselnötsfudge
Smält chokladen tillsammans med margarinet över ett vattenbad. Vispa ägg och socker poröst. Gröp ur vaniljstången och blanda i äggblandningen tillsammans med mjöl och chokladblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.