Den som väntar på något gott. Efter 2 dygn i rödvinsmarinaden blev det en underbart god stek. 1,5 kg fransyska eller rostbiff1/2 flaska rödvinnågra lagerblad4 krossade vitlöksklyftornågra kvistar rosmarinsalt pepparPutsa köttet fri från hinnor och lägg ner det i påsen med marinaden
Ugnsstekt, rödvinsmarinerad fläskkarré 1,5 kg fläskkarré med ben 3 dl rödvin 4 vitlöksklyftor, krossade salt och nymald vitpeppar olivolja Lägg karrén i dubbla plastpåsar
Första gången jag prövade att göra dessa underbara potatisar så har misslyckade jag totalt. Jag använde mig då av förstora potatisar, hade de i ugnen för kort tid och misslyckades med ströbrödet
Det här receptet har jag fått av en annan sillfantast. Ted Karlberg är en entusiast för att bevara sillen som en del av vår kultur och har bland annat skrivit boken "Sill, ett litet inlägg om inläggningar"
Recept. Michael Hoffman. fre, 2012-11-30 06. 00. (2). Lammet. Börja med att marinera lammet, detta kan med fördel göras dagen innan, om inte så bör det marinera i minst 2 timmar
Mitt populäraste blogginlägg någonsin är ett recept på älgstek från 2011. Så här fyra år senare tänkte jag att inlägget nog minsann är värd en renässans på bloggen så jag har renskrivit receptet (som 2011 var skrivet i romanform) och piffat upp bilderna en aning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.