Låt spenaten tina i ett durkslag. ca 16 st. Lös jästen i ljummet vatten och blanda i olja och salt. Tillsätt frön och mjöl och arbeta degen tills den är smidig
Har Du något att fråga eller berätta om så tar jag tacksamt emot kommentarer. Jag harlevt med en riktigt dålig relation till mat största delen av mitt liv sedan jag var 10 år pga magkatarr och IBS, men när jag började äta LCHF i december 2010 vände allt och mat var plötsligt något för mig med. Med tiden har jag fått ge upp mjölkprodukter och började i slutet av 2012 med mer paleolitisk kost, för att i mars 2013 gå över helt till paleo, vilket fungerar allra bäst för mig
Apelsinsmaken gör också mandelkakan lite fräschare, lite roligare och så mycket godare men jag rekommenderar att smaka av smeten innan du sätter den i ugnen
Min underbara paj, måste säga så själv. Den är oslagbar och otrolig god. Finns flera varianter på den HÄR, annars gjorde jag precis denna LCHF paj med kyckling, fetaost och paprika…
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihop i 15 minuter
Målaren är i full fart, det har dragit med sig lite väggar så idag har jag valt färg till väggarna. Jag har ju ingen ugn inkopplade eftersom målningen behöver få komma till runt hörnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.