Somomdet vore en fantastisk nyhet att man kan laga mat och frysa in den annonserar jag mitt senaste påhitt för att underlätta de där trötta dagarna när matlagning känns som bergsbestigning
Det kan hända att just din deg behöver flera deciliter mindre mjöl än vad som står angivet. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Här är det lite av enkylskåpsrensningsomdet så ofta blir när det är just soppa på menyn, ett perfekta sätt att ta hand omden där förskrämda palsternackan som lämnats kvar och ge enensam stjälkselleri lite uppmärksamhet
Det här behöver du. En shot omdagen. Ska vi kanske försöka hålla sig någorlunda friska denna höst & vinter så tror jag den här magiska drycken hjälper oss en bra bit på vägen
Bäst går detta med enliten tesked som “skalar” hur lätt som helst utan svinn. Här kommer ett tips från coachen såhär i mörkaste november och förkylningstider
Krångla till matendet kan man överlåta till dem som är professionella. Man ska inte krångla till det i onödan utan använd dig av bra råvaror och kombinera ihop dessa så blir slutresultatet alltid bra
Hur motsägelsefullt det än kan låta, med tanke på matlagningensdominerande roll i mitt liv, så är det just införskaffandet av ny spis som fått stryka på foten till förmån för mer akuta angelägenheter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.