Jag minns inte mycket av hans insatser i Rederiet, och när jag nu googlar bilder på den forna skådisen kommer en uppsjö bilder på en man som med yviga gester tillreder kött, fångar hummer med harpun, poserar med kniv eller jagar dovhjort
Eftersom barnen inte gillar stenhård kanter lägger jag brödet på ett galler – men med en duk över. Idag lät jag mig inspireras av mitt allra första surdegsbröd, som i sin tur var inspirerat av ett bröd av Jan Hedh
Stek biffarna några minuter på varje sida i rikligt med smör eller kokosolja. Lägg upp biffen på ett stort salladsblad, ha på en skiva ost om så önskas, bacon går också bra (det have inte vi denna gång), på med dressing och sen bara att njuta
Igår gjorde vi hemmagjorda ekologiska hamburgaremed bröd till middag. Vi serverade hamburgarna med aioli och sötpotatisklyftor kryddade med fajitakrydda
Hamburgare som lyxas till med två såser blir fin helgmat att bjuda på. Forma fyra hamburgare. Med lite tid och omsorg kring tillbehören blir denna i grunden enkla anrättning något alldeles extra
Hamburgare. Sänk sedan värmen och låt dem bli klara i pannan medan du gör coleslaw och tillbehör. Skala och riv morötter och skiva vitkålen tunt med hjälp av en osthyvel eller mandolin
Ansa löken, skär dem i ringar och stek upp dem tillsammans med biffarna. Lägg dem i en stekpanna tillsammans med lite smör och stek dem ca 3 minuter på varje sida. 4 msk nyttig ketchup (en fin ketchup är endast sötad med lite råsocker)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.