Rödvinsreduktion medsmakavlök. Låt löken sautera på låg värme tills den mjuknar, slå då över rödvinet tillsammans med vatten och kalvfond Låt allt koka upp och sjud sedan på låg värme tills hälften av vätskan återstår
Men nu går jag som lärling på ett konditori och fick baka där för första gången och döm om min förvåning när de smakade helt underbart, de var lagom mjuka, porösa ochmed en god fyllning av jordgubbar och pistage och då bestämde jag mig för att baka Macarons hemma
Bryn dom i smör, krydda med salt och peppar. Sätt på medelvärme så att osten smälter. När osten smält kan du lägga i köttetHacka lökoch paprika, bryn och lägg över i grytan
Smakaavmed salt och peppar. Servera gratängen med potatis, gärna stekt eller ugnsrostad. Nu börjar semestrarna ta slut för många och allt återgår till det vanliga igen
Smakaavmed lite salt och peppar. Avslutamed det andra salladsbrödet. Och ännu bättre blir det i kombinationen av guacamole och balsamico-karamelliserad lök
RAW FOODBOLLAR MEDSMAKAV CITRON OCH LAKRITS. Eftersom jag har en stor passion för lakrits så japp det var bara tvunget att var medoch sen är ju citron och lakrits partners in crime liksom
Mumsig, naturligt söt och krämig smoothie som kan avnjutas som dessert eller mellanmål. Jag gillar att tillsätta antingen kokosmjölk eller cashewnötter till smoothies så att de blir krämiga, gräddiga och fylliga
Pressa ut den rostade vitlöken ur skalet och mosa tillsammans med sötpotatisen. Blanda sötpotatistärningar med färsk timjan, chiliflingor och olivolja på en ugnsplåt
Dessutom laga vi en varm morot- och fänkålsallad med persilja ochvitlök. Hacka löken. Eftersom duck a l'orange är en myyycket traditionell rätt och vi råka ha en hög med apelsiner hemma måste tillbehören helt klart innehålla apelsin, och den här gången blev det en härligt fräsch apelsinsallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.