18 Juni 2015. Recept Mat 2015. 100 g vetemjöl (1 2/3 dl). 2 msk kallt vatten. 200 g västerbottensost, grovriven. 2 st ägg. 2 dl mjölk eller vispgrädde. Värm ugnen till 200 grader. Tryck ut degen i en pajform, ca 24 cm i diameter, och ställ den i kylen i en halvtimme. 100 g vetemjöl (1 2/3 dl). 2 msk kallt vatten. 200 g västerbottensost, grovriven. 2 st ägg. 2 dl mjölk eller vispgrädde
Strö över persiljan. 2 msk Rapsolja. 1 st krukor Persilja - färsk. 5 dl Persilja - färsk. • Putsa högreven från eventuella senor och fett och skär den i 4 cm
800 g fast potatis (8-10 st)2 dl vetemjöl1 tsk salt4 dl mjölk1 äggSmör till stekningStek fläsket i en stekpanna och håll det varmt. Beräkna ca 1/2 dl smet per raggmunk. 2 dl vetemjöl
250 g Jordärtskocka. 2 msk Mat & Bak Smör. • Strö lite salt på fisken och låt den stå och dra en stund. • Skala potatisarna och jordärtskockorna och koka dem mjuka i
1100 g vetemjöl (1 2/3 dl). 12 msk kallt vatten. 1200 g västerbottensost, grovriven. 12 ägg. 12 dl mjölk eller vispgrädde. 1Pajdeg100 g smör 100 g vetemjöl (1 2/3 dl) 2 msk kallt vatten. 1Fyllning200 g västerbottensost, grovriven 2 ägg 2 dl mjölk eller vispgrädde Salt och nymalen pepparVärm ugnen till 200 grader. Tryck ut degen i en pajform, ca 24 cm i diameter, och ställ den i kylen i en halvtimme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.