Halvvägs där
Tant Russins bak
Tant Russins bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 år sedan. Den måste gjort intryck, för jag kommer ju fortfarande ihåg den. Jag tror inte det dröjer tio år till nästa gång, för den är verkligen god! Rysk laxsoppa - Schilianka
  • 4 port
  • 500 gram lax med skinn
  • 1 dl hackad färsk persilja
  • 1 purjo
  • 1 gul lök
  • 1 morot en näve vitkål
  • 3 msk tomatpuré
  • 1 vitlöksklyfta 4 msk kapris
  • 1 dl svarta oliver
  • 1 1/2 dl torrt vitt vin
  • 1 1/2 liter fiskbuljong
  • 1 msk smör
  • salt
  • färsk timjan
  • smetana

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.