Matjessill med brynt smör, rödbetor, kapris och riven pepparrot. Halvera potatisen och lägg upp på ett stort fat varvat med matjessill och riven pepparrot
Smält smöret i en stekpanna på medelvärme, lägg i rödbetorna och låt de bryna ordentligt, salta och peppra, lägg pepparrotenoch salladslöken vänd försiktigt
Tillsätt den till det smälta smöret och låt stå och puttra på medelvärme tills smöret ochpepparroten fått en fin ljusbrun färg, rör då och då och passa noga så att det inte bränns
Forma till små härliga biffar och stek med smör i stekpannan. Men lite extra kul med nyfångad gädda. Riv i pepparrotten i smöret och låt allt koka i ca
Jag trädde dem på grillspett ochhalstrade dem i riktigt hett grilljärn penslade med olja. Blanda med hackad chili, pressad lime och lite hackad koriander
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.