Halstrad fjällrödingfilé från Tärnaby, trumpetsvamp, confiterat sidfläsk
Norrmejerier.se
Norrmejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • salt och vitpeppar
  • olivolja och Norrmejerier
  • 200 g sidfläsk
  • 5 dl ankfett
  • 1 knippe timjan
  • 2 vitlöksklyftor, krossade
  • 10 vitpepparkorn
  • 100 g rökt sidfläsk
  • 1 schalottenlök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 liten bit rotselleri
  • 5 kvistar timjan (bara bladen)
  • 1 msk muscavadosocker
  • 2 dl rött vin
  • 1 dl portvin
  • 5 dl mörk, aromatisk kalvfond
  • 1 msk saltat Norrmejerier
  • salt och vitpeppar
  • 1 kg
  • 1 dl Norrmejerier
  • 1 ½ dl Norrmejerier
  • ¾ dl Norrmejerier
  • 1 tsk salt
  • vitpeppar, finmald från kvarn
  • 200 g färsk svamp (rödgul- eller svart trumpetsvamp,
  • 2 st schalottenlökar, finhackad
  • 1 dl persilja, finhackad
  • salt och vitpeppar
  • Norrmejerier

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.