Halstrad fisk med citronaioli och potatissallad
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g gös- eller abborrfilé
  • Rapsolja
  • Salt
  • Peppar
  •  
  • Citronaioli
  • 1½ dl majonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • Rivet skal och saft av ½ citron
  • Salt
  • Peppar
  •  
  • Potatissallad
  • 600 g färskpotatis
  • 100 g sockerärter
  • 4 tomater
  • ½ liten grön gurka
  • ½ dl hackad gräslök
  • ½ dl hackad persilja
  • 100 g blandade små salladsblad
  • 20 svarta oliver
  • Riven pepparrot
  •  
  • Dressing
  • 2 msk rapsolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • Salt
  • Peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.