Halstrad Abborre med grönsaksvulkan
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 salt och peppar
  • 2 msk olja , till stekning
  • 4 st abborrfilé , (ca 600 g)
  • 4 st Kungsörnens Fullkornslagagneplattor
  • 2 msk smör
  • 1 salt
  • 8 st potatis(ar) , medelstora
  • 3 msk grillolja
  • 1 st gul paprika
  • 0.5 st gurka
  • 0.5 st röd lök (ar)
  • 10 st champinjoner , färska
  • 1 persilja , rikligt
  • 1 salt och peppar
  • 2 dl crème fraiche , lätt
  • 0.5 burk(ar) Milko Hushållsmjukost Blå

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.