Halloween, med kladdkaka på menyn. Idag om exakt en vecka är det Halloween, så jag tänkte att det kunde vara roligt att köra en hel vecka med mat, bakverk och andra tips inför den amerikanska, och numera även mer och mer svenska, högtid
Låt svalna på galler. Fyll spritspåse JKolaTid. Håll koll på den så den inte blir brynt. Häll ner sockret och glukosen i det smälta smöret och låt det puttra på medel värme tills det börjar få en lite kolabrun ton
Det kommer fler tips på roligheter och godheter till Halloween. Tänkte att ni skulle få mina bästa Halloweentips nu så här när vi börjar närma oss Halloween
Tänkte ni kanske ville se vad vi åt påHalloween. Dock var de nu några år sen jag uppdaterade där men Sarah som gjort hemsidan har också massa fina tips inför halloween=)
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.