Halloween Efterrätt
mariagrahn -
mariagrahn -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g digestivekex
  • 50 g smör
  • 1 dl råsocker
  • socker
  • 3 ägg
  • 0,5 burk karamelliserad mjölk
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 35-40 minuter
  • 175 grader
  • 0,5 burk karamelliserad mjölk 0,5 dl grädde Värm kolan, tillsätt grädden och häll över kakan.Smält mörk choklad och spritsa runt i en spiral med början i mitten.Tag sedan en tandpetare och dra från mitten och ut i kanten för att få till spindelnätsformen.Linn gjorde ätbara ögon som vi satte i mitten på kakan (nätet).Receptet kommer från "Systrarnas Drömmar". 2014-10-30 @ 22:57:54

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.