Idag lägger vi ännu en biff/burgare i skafferiet under kategorin vegetariskt, det är ju nästan så man skulle kunna tro att vi helt gått över till vegetariska biffar men ack nej - så är icke fallet
1. Fräs morötter och lök i olja i någon minut. Tillsätt allt utom halloumi och vita bönor. Låt det stå och puttra i tills linserna är klara, ca 15–20 minuter
Baconlindad halloumi. Här är en av tapasrätterna vi åt i lördags, nämligen baconlindad halloumi. Jättegoda och perfekt att ha när man vill servera smårätter och plock
Jag har fortfarande min farmors gamla gutjärnspanna på besök här hemma. Jag har så många planer för den - då jag inte har en stekpanna jag kan ställa i ugnen i Milano tänkte jag passa på här
Såg någon på facebook som hade lagt ut en video där de gjorde dessa tilltugg. Salta och goda. Men det räcker med en eller två eftersom de är så pass salta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.