Hallonpaj är nog min stora favorit (efter blåbärspaj då kanske. )), och denna här pajen är så löjligt enkel att röra ihop så du kommer nästan inte tro det
Här kommer receptet på blåbär ochhallonpajerna som jag gjorde i söndags. Blåbär/hallonpajer. Passa på och köp sådana nästa gång det är någon marknad i närheten där du bor
Mördeg90 g florsocker [2 dl] 270 g vetemjöl [4,5 dl] 180 g smör 55 g ägg [1]. Frangipane200 g saltat smör, rumstempererat 200 g strösocker 2 ägg 200 g mandelmjöl ca 1 dl blåbär (svenska, går även bra att utesluta) 10-12 plommon (jubieumsplommon)
Kola ochHallonpaj toppad med maräng och färska hallon, en riktig hallondröm. Inspirationen fullkomligen blomstrar här som ni kanske märkt, jag fullkomligen älskar att stå i köket och förvunna in i min fena lilla kreativa värld
Blanda mjöl, kakao och flocksocker. Nyp ihop med det kalla smöret, tillsätt äggulan och vattnet. Vispa äggulor, strösocker och vaniljsocker lätt fluffigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.