Hallonmojito
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Hallonmojito 1 glas ½ lime, pressad
  • 1 msk råsocker
  • 1 näve färska myntablad
  • 4 cl Bacardi Razz
  • 1 dl hallon
  • kolsyrat vatten/sodavatten
  • krossad is
  • Pressa ner limesaft i ett glas med tjock botten, tillsätt socker, myntablad och Bacardi och muddla runt någon minut.
  • Lägg ner hallonen och tryck sönder dom lite lätt med muddlaren också, fyll på med krossad is och sodavatten.
  • Vill man vara piffig och pynta glaset lite tjusigt så kan man ju lägga i en myntakvist, några hela hallon eller kanske en limeskiva.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.