Hallon- och kolatårta
Tessanbakar
Tessanbakar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 ägg Glas 2 – socker
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 mask vaniljsocker
  • 4 ägg i glas
  • 1, häll sedan upp socker i glas
  • 2 och hälften vetemjöl, hälften potatismjöl i glas
  • 3. Rör ner bakpulver och vaniljsocker i glaset med mjöl
  •  
  • Hallonmousse
  • 150 gram frysta hallon
  • 0,5 dl florsocker
  • 75 gram philadelphiaost
  • 3 gelatinblad 1,5 dl dl grädde
  •  
  • Vaniljkräm
  • 3 äggulor (vitorna sparas till marängen)
  • 1 dl strösocker
  • 0,5 dl maizena majsstärkelse
  • 1 vaniljstång eller 1 tsk vaniljpulver
  • 2 dl mjölk
  • 15 gram smör
  •  
  • Schweizisk maräng
  • 3 äggvitor 2,25 dl strösocker
  • 1 tsk ättikssprit eller citronsaft

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.