Hallon och blåbärsrutor - Lättbakat
Madame Edith
Madame Edith
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g smör
  • 2,5 dl strösocker
  • 6 dl vetemjöl
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 ägg Arbeta med fingertopparna ihop ingredienserna till smuldegen.Fördela ut hälften av smuldegen i en smord ugnsfast form, ca 20x30 cm (Tips! lägg ett bakplåtspapper i botten för att lättare kunna lossa kakan efter gräddning)
  • 1 dl strösocker
  • 1 msk majsena
  • 250 g hallon
  • 250 g blåbär
  • (anväd färska eller upptinade frusna bär)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.