Om du använder frysta hallon från affären – glöm inte att koka dem först. Om du inte har hallon eller tid att koka så funkar det så klart med vilka bär som helst
en näve hallon. Pudra över resterande lakritspulver och njut. Jag har hört att lakritspulvret skall användas med försiktighet pga den starka smaken men jag tycker det är hur gott som helst och kan äta det som det är
Inlägget Hallon & lakrits biskvier dök först upp på Hannas Bageri. Gillar ni biskvier och kombinationen av hallon och lakrits kommer ni älska dessa Ett tips
Ingredienser Vaniljyogurt Banan Frysta hallon Frysta blåbär (Ingredienserna är efter smak, prova dig fram) Gör såhär * Häll i yougurt i en skål eller direkt i saftkannan
1 st banan 1 dl frysta hallon 3 dl yoghurt vanilj Lägg frysta hallon och bananen, yoghurt och mjölk i mixern eller i en vid skål med pip om du använder stavmixer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.